En bachelor med fremtidsmuligheder

Vil du gøre din interesse til din karriere? Det kan du som landinspektør. Uddannelsen er en 3 årig bacheloruddannelse, hvor du derefter kan blive en højt eftertragtet medarbejder for flere virksomheder.

Efter endt bacheloruddannelse kan du arbejde på spændende projekter, hvor du bruger den nyeste teknologi som GPS og droner, og samarbejder med andre fagfolk som ingeniører og arkitekter. Du har også mulighed for at læse videre på en kandidat, hvis du gerne vil specialisere dig yderligere.

Det bedste ved at blive en landinspektør er, at du kan gøre en reel forskel i samfundet. Du vil hjælpe med ejendomsgrænser, opmåle land for infrastrukturprojekter og arbejde med klimaprojekter.

Er du i tvivl, om uddannelsen er noget for dig?

Som landinspektør får du alle muligheder for at få en spændende karriere! En karriere, du selv kan præge afhængig af dine interesser. Så hvis du er vild med matematik, teknologi og computere – og hvis du vil have masser af valgmuligheder efter endt uddannelse, så skal du overveje at blive landinspektør!

Uddannelsen, der forbereder dig til den virkelige verden

Under hele uddannelsen dykker du ned i praktiske projekter, der spejler virkelighedens udfordringer. Samarbejdet med dine medstuderende er tæt, og sammen udforsker I teorierne i praksis gennem adskillelige studieture. Denne tilgang ruster dig til en smidig overgang fra studieliv til arbejdsmarkedet, både i den den private og offentlige sektor.

Blandt de studerende er fællesskabet i højsædet, og konkurrencen viger for et åbent kollegialt samarbejde. Det skaber ikke blot et solidt netværk blandt dine medstuderende, men også på tværs af årgange, der understøtter din faglige og personlige udvikling.

Er du nysgerrig på landinspektørstudiet?

Vi har talt med studerende, som alle læser bachelor i landinspektørvidenskab. Læs hvordan de oplever studiet og selve studiemiljøet.

Jacob Hagedorn Hansen

4. Semesterstuderende

Jonas Vilstrup Hansen

4. Semesterstuderende

Thit Godiksen

4. Semesterstuderende

Johanne Søe Naldal

4. Semesterstuderende

Jacob Hagedorn Hansen

4. Semesterstuderende

Thit Godiksen

4. Semesterstuderende

Vil du vide mere om landinspektørstudiet?

Studievejlederne på Aalborg Universitet er klar til at fortælle mere om både uddannelse, adgangskrav, studiemiljø og karrieremuligheder.

Kontakt campus Aalborg på mail

vejledning-aal@land.aau.dk

Kontakt campus København på mail

vejledning-cph@land.aau.dk