En bachelor med fremtidsmuligheder
Vil du gøre din interesse til din karriere? Det kan du som landinspektør. Uddannelsen er en 3 årig bacheloruddannelse, hvor du derefter kan blive en højt eftertragtet medarbejder for flere virksomheder.
Efter endt bacheloruddannelse kan du arbejde på spændende projekter, hvor du bruger den nyeste teknologi som GPS og droner, og samarbejder med andre fagfolk som ingeniører og arkitekter. Du har også mulighed for at læse videre på en kandidat, hvis du gerne vil specialisere dig yderligere.
Det bedste ved at blive en landinspektør er, at du kan gøre en reel forskel i samfundet. Du vil hjælpe med ejendomsgrænser, opmåle land for infrastrukturprojekter og arbejde med klimaprojekter.
Er du i tvivl, om uddannelsen er noget for dig?
Som landinspektør får du alle muligheder for at få en spændende karriere! En karriere, du selv kan præge afhængig af dine interesser. Så hvis du er vild med matematik, teknologi og computere – og hvis du vil have masser af valgmuligheder efter endt uddannelse, så skal du overveje at blive landinspektør!
Uddannelsen, der forbereder dig til den virkelige verden
Under hele uddannelsen dykker du ned i praktiske projekter, der spejler virkelighedens udfordringer. Samarbejdet med dine medstuderende er tæt, og sammen udforsker I teorierne i praksis gennem adskillelige studieture. Denne tilgang ruster dig til en smidig overgang fra studieliv til arbejdsmarkedet, både i den den private og offentlige sektor.
Blandt de studerende er fællesskabet i højsædet, og konkurrencen viger for et åbent kollegialt samarbejde. Det skaber ikke blot et solidt netværk blandt dine medstuderende, men også på tværs af årgange, der understøtter din faglige og personlige udvikling.
Uddannelsesforløbet
Er du færdig med din ungdomsuddannelse, kan du påbegynde uddannelsen som landinspektør. Uddannelsen består af en bachelorgrad i landinspektørvidenskab, der tager tre år at gennemføre, efterfulgt af an kandidatgrad på 2 år, der giver dig titlen cand.geom.
På bacheloren undervises du praksisært i alt fra korttegning og geografi til bypolitik og arealforvaltning. På uddannelsen arbejder du med virkelige problemstillinger og teknologier i både grupper og for dig selv.
På kandidatgraden specialiserer du dig enten i opmåling og kortlægning, geoinformatik eller planlægning og arealforvaltning. Uddannelsen er SU-berettiget og kan læses både Aalborg Universitet i både Aalborg og København.