Hvad laver en landinspektør?

Alle ved, hvad en ingeniør, byplanlægger eller jurist arbejder med. Ikke mange ved, at byplanlæggeren eller ingeniøren slet ikke kan komme i gang med deres arbejde, før landinspektøren har været ude at opmåle. Bag ethvert større byggeprojekt står nemlig en landinspektør. Bag enhver lokalplan eller plan for byudvikling er en landinspektør involveret.

Når det handler om at sikre rent drikkevand eller den grønne omstilling gennem etablering af solcelle- og vindmølleparker eller at sikre en sund balance mellem landbrug og natur, er det også landinspektøren, der kickstarter arbejdet.

Job med muligheder

Som landinspektør kan du arbejde mange forskellige steder – for eksempel i offentlig forvaltning, ingeniørvirksomheder, landinspektørfirmaer, konsulentvirksomheder, entreprenør- og byggefirmaer samt i geodata- og teknologivirksomheder. Det er en spændende karrierevej med masser af muligheder for at udvikle dine færdigheder og rykke opad i karrieren.

Spændende karrierevej

Projektudvikling af solcelleparker? Ansvarlig for opkøb af arealer til offentlig infrastruktur? Eller udvikling af lokalplaner for fremtidens byer? Mulighederne som færdiguddannet landinspektør er mange. Valget er dit. Med dig fra uddannelsen har du en fyldt værktøjskasse, som åbner op for muligheder i både det offentlige og private eller i Danmark og udlandet.

Andreas Kildebo
Landinspektør

Joackim A. Christensen
Landinspektør

Rasmine Sørensen
Landinspektør

Simone Starup
Landinspektør

Mathias Gyldendal Bilstrup
Landinspektør

Idamarie Jørgensen
Landinspektør

Omid Hassani
Landinspektør

Emilie Sonne Uhlott
Landinspektør

Terese
Landinspektør

Sæt grønne fingeraftryk på Danmark

Den grønne omstilling kræver seriøs planlægning. En bæredygtig fremtid kræver opmåling og kortlægning.

Vi du være med til at sikre vores rene drikkevand? Vi du være med til at planlægge fremtidens sunde balance mellem landbrug og natur?

Så bliv landinspektør!

Gør verdens fremtid til din hverdag

Som landinspektør arbejder du aktivt for at realisere ambitiøse mål, både på projektbasis og på verdensplan. Selv når du arbejder med globale perspektiver, er du med til at forme den globale udvikling og ændre verden positivt. Dit arbejde trækker verden i en mere bæredygtig retning med renere vand, ansvarlig produktion, innovative transportløsninger og bydele, der skaber målbar trivsel for mennesker. Landinspektøren tager mål for fremtiden!

Landinspektørernes 7 verdensmål

Vil du vide mere om landinspektørstudiet?

Studievejlederne på Aalborg Universitet er klar til at fortælle mere om både uddannelse, adgangskrav, studiemiljø og karrieremuligheder.

Kontakt campus Aalborg på mail

vejledning-aal@land.aau.dk

Kontakt campus København på mail

vejledning-cph@land.aau.dk